spacer
kop VanGrinsven neemt Dils over
spacer

Per 1 januari 2010 heeft vanGrinsven drukkers BV het Belgische Dils Document Service Provider nv overgenomen. Dankzij deze stap wordt het dienstenpakket van vanGrinsven fors uitgebreid en wordt de continuïteit van beide ondernemingen gewaarborgd. VanGrinsven en Dils blijven ieder onder hun eigen naam opereren.

De grafische sector staat al langere tijd fors onder druk. De digitalisering van het drukproces en de opkomst van internet hebben de branche danig op z’n kop gezet. Grafische bedrijven zijn gedwongen zich te onderscheiden door meer dan alleen de kwaliteit van het drukwerk. VanGrinsven onderkende dit tijdig en heeft daarom geïnvesteerd in de verbetering en uitbreiding van de dienstverlening. Met de overname van Dils heeft vanGrinsven zich een sterke positie weten te verwerven.

Kosten besparen
Dils, gevestigd in Geel nabij Antwerpen, biedt geavanceerde digitale oplossingen. Klanten van vanGrinsven krijgen door de overname toegang tot mogelijkheden als printing on demand en database publishing. Ook kunnen klanten via een beveiligde verbinding hun eigen bestanden op afstand beheren. Dit zijn toepassingen waarmee klanten hun drukwerk efficiënter kunnen beheren en zo flink op hun drukwerkkosten kunnen besparen.

Drukken op alle formaten
Een andere toegevoegde waarde is de uitbreiding  van het machinepark. Dils beschikt onder meer over een hypermoderne 10 kleurenpers, waardoor bijvoorbeeld huis aan huisfolders veel sneller kunnen worden geproduceerd. Deze drukpers is een perfecte aanvulling op de twee grootformaat drukpersen van vanGrinsven.

Over vanGrinsven
vanGrinsven drukkers BV in Venlo is al ruim 100 jaar een betrouwbare partner voor perfect afgewerkt drukwerk. Of het nu gaat om een full colour huis aan huisfolder, een gepersonaliseerde mailing of een luxe afgewerkt kunstboek, iedere grafische productie is bij vanGrinsven in goede handen. Dit is te danken aan de toegewijde medewerkers, die met het moderne machinepark klanten vrijwel altijd van dienst kunnen zijn.

De diensten van vanGrinsven:

 • Prepress / Preprint
 • Offset drukwerk
 • Digitaal drukwerk
 • Afwerking
 • Fullfilment
 • Voorraadbeheer
 • Transport en logistiek


Over Dils
Dils Document Service Provider nv in Geel heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van een kwaliteitsdrukker pur sang tot een volwaardige digitale dienstverlener. Klanten kunnen bij Dils niet alleen terecht voor het reguliere drukwerk. Dils heeft zich gespecialiseerd in geavanceerde digitale oplossingen. Dils is daarmee dé partner voor documentbeheer, van start tot finish.

De diensten van Dils:

 • Preprint en prepress
 • Database publishing
 • Offset printing
 • Digital printing
 • Logistics & handling

 

spacer
spacer spacer
kop Nieuwe drukpers
spacer
  30 mei 2008

Vrijdag 4 januari was het zover. Ted Kropman, directeur van vanGrinsven drukkers, maakt tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend dat de kogel door de kerk is. Er gaat geinvesteerd worden in een gloednieuwe drukpers. De kueze is gevallen op een Heidelberg Speedmaster CD102-4L. Dit betekent dat we gebruik gaan maken van een machine die velformaten aankan van 72x102 cm. De te bedrukken materialen kunnen varieren van zeer dun papier, bijvoorbeeld 70 grams lichthouthoudend papier, tot zeer zware kwaliteiten zoals 400 grams sulfaatkarton. Deze grote range aan te bedrukken materialen zorgt dat de machine zeer breed inzetbaar wordt voor diverse prodructen. De toepassingen varieren zo van ultradun flyermateriaal tot aan verpakkingsmateriaal...

lees verder...
spacer
spacer spacer