klik hier voor informatie aan te vragen
klik hier om een offerte aan te vragen


kop Laatste nieuws
spacer
spacer
spacer spacer
kop vanGrinsven drukkers BV
spacer

De wortels van vanGrinsven drukkers liggen in Venlo, waar het bedrijf op 3 oktober 1903 werd opgericht. Deze drukkerij heeft zich in de afgelopen eeuw ontwikkeld tot een bedrijf met circa 45 mensen, die werken voor uiteenlopende opdrachtgevers als banken, (semi-) overheidsinstellingen, uitgeverijen, bedrijfsleven, retailbranche, communicatiebureaus en musea. Een groot deel van de opdrachten komt van een vaste kern van trouwe relaties; met een aantal van hen bestaat de relatie al meer dan 50 jaar. Tot de belangrijke en veel voorkomende producten van vanGrinsven drukkers Venlo behoren periodieken, jaarverslagen, (kunst-)boeken, brochures, folders, leaflets, (gepersonaliseerde) mailings, catalogi, posters en kaarten. De locatie Venlo mag dus met recht een fullservice grafisch bedrijf genoemd worden

spacer
spacer spacer
kop Profiel
spacer

Bij vanGrinsven drukkers verzorgen circa 45 medewerkers het totale grafische proces, van Prepress tot en met Afterpress. Voor onze opdrachtgevers vormen we dan ook een professionele one-stop-shop. 

Belangrijke en vaste uitgangspunten bij het afhandelen van al onze opdrachten zijn leverbetrouwbaarheid en een uitstekende prijs/prestatie-verhouding. Op deze terreinen heeft vanGrinsven een reputatie hoog te houden. Dit blijkt onder andere elk jaar weer uit het Client Satisfaction Onderzoek Grafische Branche, een onafhankelijk onderzoek naar de tevredenheid van opdrachtgevers over hun grafische toeleveranciers.

 

spacer spacer
kop Alles draait om betrouwbaarheid
spacer

vanGrinsven drukkers is voorspelbaar en wil dat ook zijn. Hoe voorspelbaarder, hoe beter. We zijn alleen tevreden als iedere planning klopt, iedere afspraak wordt nagekomen en het kwaliteitsniveau constant hoog is. Voor u dus geen verrassingen als u zaken doet met vanGrinsven drukkers. Alleen de zekerheid dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen.

spacer spacer